360 live stream i örebro

360 live stream i Örebro är nu möjligt!

Vill ni också göra en 360 live stream i Örebro? Med hjälp av en massiv 360 kamera som består av 6 individuella kameror kan vi livestreama med hög kvalité med 360 graders video. 

Detta är fortfarande relativt nytt när du vill nå lite högre kvalité. Vi kan livestreama upp till 8K med 360 kameran vilket är bland det bästa du kan hitta idagsläget. Det ger en unik upplevelse där tittarna själva kan välja kameravinkel närsomhelst i realtid. 

Dessa videos kan till exempel användas i utbildningssyfte, på bröllop, event, rundturer eller bara för att sticka ut från konkurrensen. De flesta kan filma en vanlig live-streaming med enbart en telefon. Men att få aktivt välja kameravinkel och kika runt blir en roligare upplevelse oavsett ålder. Gamla som unga tycker det är lika kul att kika runt.

Liten men kraftfull 360 kamera

Marulk Media är alltid på jakt efter nya metoder samt nya teknikprylar för att utveckla verksamheten samt hjälpa kunder med nya lösningar. 

Tack vare denna kamera sparar vi både tid och pengar åt alla involverade parter, då man ser mycket mer per bild samtidigt som man spenderar mindre tid med själva fotograferingen.

Med en av våra 360 kameror kan vi fotografera upp till 12000 x 12000 pixlar. Vilket är en bra bit över 100 megapixlar. Vilket borgar för skarpa bilder!

Filma live med 360 kamera i örebro

Vår huvudsyssla med 360 kameror är att skapa virtuella turer åt klienter som vill guida medarbetare, kunder och sköta utbildningar på distans med folk från hela världen. 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er att skapa virtuella turer? Hör av er till oss via formuläret nedan eller kika in på vår sida Kontakta Oss.

Är ni intresserade av att veta mer om vad vi gjort tidigare åt andra kunder finns en del bilder att ta del av på våra sociala medier så som bland annat instagram.com/MarulkMedia.

Har du frågor om 
live-streaming
360 foto
360 live-stream
 ?
Close Menu