Om oss - vilka är medarbetarna?

Robin Eriksson

Säljare

hezhaomarketingdirector

He Zhao

Marketing Assistant

Coming Soon

Rebecca Đuderija

Fotograf

Anton Kalin

Filmare

Om oss kortfattat sedan uppstarten.

En oerhört varm sommardag under 2018 tog vi steget att starta verksamheten för att möta efterfrågan från flertalet intressenter. Under första året har vi filmat helikopterflygningar, fotat exotiska sportbilar, installerat avancerade fjärrstyrda kamerasystem och mycket mer. Vi har eldat upp en kamera och två mikrofoner samt vadat i Papuas djungler med en RED kamera på axeln. Blivit stoppade av hundratals människor som undrar om vi vandrar runt med ett vapen när det egentligen är ett 400mm objektiv i storlek med en bazooka.

Vad har ni satsat på? Vi har dokumenterat allt från event, bröllop till företagslokaler och personer med alla typer av media. Men det vi har gjort mest är faktiskt media för manualer och produkter. Privata projekt handlar oftast om headshots i olika miljöer.

Vad gillar Robin att göra mer på fritiden än media?

På fritiden ägnar sig vår CEO åt träning, snorkling, snowboard åkning samt utflykter. Han tränar nästan dagligen och står på gymmet vid 5 på morgonen. Sommartid gillar han att springa utomhus istället för att trängas inomhus. Snorkling och dykning gör han både inom Sverige så väl som utomlands. 

-Det finns så mycket att se under ytan som oftast missas innan man kör ner huvudet, säger en exalterad Robin.

Vår käre CEO älskar att resa och tar med sig kamerautrustningen på resor världen över från Svalbard i norr till Papuas djungler i Öst samt Mongoliets stäpper eller spännande nationalparker i USA. Håll utkik så får ni säkert en sneak peak av vad vi gör bakom kulisserna även om han är mycket sparsam med att visa vad som händer. 

Vill ni följa Robin Eriksson finns han på Instagram och Youtube.

Hur mycket data har ni bränt igenom?

Närmare 30 TB med data sparades ner under senaste 3 månaderna och vi spår att vi behöver cirka 100 TB ytterligare detta år i samma tempo. För några år sedan tyckte vi att 1 TB var mycket data. Nu får vi enkelt ihop detta under en heldags arbete. Hur mycket data kommer från filmningen? Sedan vi införskaffade en RED kamera har vi fått tänka om gällande backup, lagring med mera. Vi levererar enligt kundens önskemål och som oftast blir en lösenordsskyddad sida på nätet. På så sätt kan ni enkelt ta del av materialet och förhandskika för att enkelt kommentera eventuella ändringar som ni vill genomföra.

Varifrån kommer namnet

Vi tänkte att eftersom alla stora personligheter brukar ha pseudonym som  “Peter Parker”, “Bruce Banner” eller “Wade Watts”. 

Så måste även vi med stora framtidstankar ha samma grund att stå på för att bli ihågkomna i framtiden. Vi nöjer oss inte med medelmåtta utan vill bli ihågkomna av nästa generation.

Kontakta oss vid fler funderingar så hjälper vi er vidare!