Billig fotograf i Örebro?

Billig fotograf Örebro kan vara fritidsfotografer

Söker ni en billig fotograf i Örebro?

Låter det som en omöjlighet att hitta bland alla som kostar uppemot 1500 kr i timmen.

Det finns faktiskt många amatörfotografer som mer än gärna testar lite nya saker och säkerligen kan hjälpa er för en billig peng. En sak som man bör ha i åtanke är att man får lite vad man betalar för.

Bara för att fotografen ville ha 300 kr för att fotografera ett bröllop kanske ni inte ska räkna med resultat som golvar svärmor.

Precis som många andra branscher kostar det också att vara fotograf. Man ska ha försäkringar, löner ska betalas, hyra av utrustning, licensavgifter, hemsida, marknadsföring, arvoden till modeller med mera.

billiga fotografer kan vara pensionärer

Anlita en proffsfotograf och fördela kostnaden eller justera tiden.

Kanske kan ni dela upp kostnaden för en proffsfotograf genom att ta med en kompis som också vill ta bilder, en till familj, granne eller ett annat företag som också behöver några bilder över sin verksamhet.

Vill ni fotografera ett bröllop men får hjärtklappning så fort ni ser priset så kanske ni kan utföra fotograferingen separat.

På så sätt kan man komprimera tiden till endast ett par timmar vilket får ner priset ofantligt mot en heldag.

Om ni går igenom noggrant långt innan kan ni planera upp fotograferingen så att personen bara kan komma dit när alla saker ligger framme.

Ungdomar kan fotografera billigt

Fråga runt i fotogrupper i Örebro.

Faktum är att det finns flera fotogrupper i Örebro med folk i alla åldrar.

Den största heter: “Fotointresserade i Örebro Län”. Här finns alltifrån proffs till de som precis köpt sin första kamera. 

Alltid är det någon som vill öva, fotografera nya saker som vill hjälpa dig. 

Genom att anlita en amatörfotograf kommer ni billigt undan med kanske minst lika bra resultat. Fördelen är att i dessa grupper kan ni tillfråga flera samtidigt samt kika lite på vad folk har gjort sedan tidigare.

Det finns alltifrån ungdomar som vill testa sina vingar till pensionärer som har upptäckt en ny hobby och vill tjäna lite extra pengar.

Känner ni er osäkra på hur man hittar en bra billig fotograf i Örebro? 

Sök på internet efter olika fotografers hemsidor. Det finns flera som har en blogg, portfolio eller annat på nätet.

På så sätt kan ni tjuvkika lite i förväg för att se vad ni kan förvänta er vid ett samarbete. Ser ni någon som inte riktigt når upp till den nivån ni vill men ändå vill testa? Då kan ni gå igenom innan och visa exempel på resultat ni vill ha. Fotografen har på så sätt lite tid på sig att öva eller justera efter era önskemål.

Tänk på att alla amatörfotografer kanske inte har tillgång till belysning, blixtar eller studiomiljö. Det finns alltid genvägar för att nå ert resultat bara man är lite kreativ. Kanske har ni en vit vägg i hemmet, på kontoret eller liknande som kan agera substitut för studiobakgrunder.

Har ni frågor om billig fotograf i Örebro? Kanske kan vi tipsa om några av våra vänner som vi vet är duktiga. Tänk på att de endast gör detta på fritiden varvid tidsplaneringen måste genomgås med dem.

Vill ni tillbaka till startsidan eller veta mer om fotografi kika då in på fotosidan.se

Har du frågor om 
foto
offert
video
hemsida
 ?
Close Menu