Billig reklamfilm till företag

Kan man få billig reklamfilm till företag? 

Det beror helt på vilka krav och tänkt slutresultat ni är ute efter. Att producera en kort video som är tänkt till sociala medier där det räcker att spela in materialet med en GoPro kommer såklart inte att vara så dyr skulle man kunna tro.

Många tänker att det är utrustningen som styr priset men vi skulle påstå att det är den samlade kreativa processen som bidrar till slutpriset. En inspelning kanske tar 6 timmar att slutföra oavsett utrustning då man ska resa mellan olika geografiska platser samt byta rekvisita.

Därmed bör man gå igenom hela tanken med filmen innan man drar igång produktionen. Är syftet att bara sprida lite information och visa att man fortfarande är aktiv fungerar en iPhone att spela in med. Denna film skulle man enkelt kunna producera in-house med lite vilja och träning. Sedan kan man enkelt uppdatera detta löpande.

Vill man visa att man har en ny tjänst att erbjuda inom närområdet, då kanske det är värt att lägga några tusenlappar på att få ut budskapet på ett snyggt sätt. Hur skulle du känna om det dök upp en annons på ett spa-bad som var filmad med en iPhone där det skakar och är suddigt i halva filmen. Inte så många hade gått vidare även om det var världens pangdeal.

Det gäller att fundera hur man vill framstå gentemot både kunder samt sin konkurrens. 

billig reklamfilm till företag

Vi lovar att vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser på all produktion av video oavsett innehåll eller plats. Hör av er till någon av våra medarbetare så hjälper vi er vidare i processen att nå fler kunder eller sälja mer!

Står ni i tankarna om att producera en reklamfilm till ert företag så är ni välkomna med alla frågor ni kan tänkas ha. Även om ni vill producera på egen hand finns vi här för att bolla lite idéer. Kanske kommer ni på nya saker för att utveckla er marknadsföring.

Vill ni se mer vad vi har gjort för filmer tidigare? Kika in: video

Är ni intresserade av kamerasystem eller mjukvara för att producera innehåll rekommenderar vi att kika in på Blackmagicdesign

 

Close Menu