360 fotografering i Örebro!

Marulk Media kan hjälpa er med 360 fotografering i Örebro. Kanske behöver ni skapa en virtuell tur, vill visa upp lokaler utan att behöva visa hundratals bilder.

Vill ni kunna visa kunder, medarbetare, personal direkt via en massiv 360 panorama bild eller video så kan vi hjälpa er vidare!

360 fotografering kan såklart göras med flera olika typer av kameror. Vi har utrustning som är gjorda för enterprise applikationer. Det vill säga företagsanvändning.

I vissa projekt krävs kanske inte den höga kvalitén på filerna varvid vi kan ta med våra mindre 360 kameror. Vi kan även lära er hur ni själva kan sköta er 360 fotografering.

360 fotografering i Örebro

Vad kan man få för kvalité?

360 fotograferingen går att utföra på flera olika sätt beroende på tekniska krav. 

Enklast är direkt med en 360 kamera men det går även att utföra med riggar samt högupplösta kameror som man slår ihop i datorn efteråt. Dessa bilder kan bli flera gigapixel stora då varje enskilt foto kan vara 240 megapixel med vår bästa systemkamera. Vilket borgar för fantastiskt kvalité som räcker för nästan alla applikationer!

Det är individuellt för varje projekt vilken typ av utrustning som skall användas. För snabbast turn-around rekommenderar vi 360 kameran. För högsta kvalité en riggad systemkamera, detta tar längre tid men ger högre upplösning.

Sedan beror det på ljussättning, miljö och hur stort utrymmet är. I trånga utrymmen inuti maskiner kan det vara en rekommendation att mixa flera olika lösningar för att uppnå bästa resultatet.

360 fotografering med drönare

Vi har bland annat fotograferat industrier för att kunna gå tillbaka och utbilda personal i hur det fungerar och ser ut. 

Detta har även visat sig vara användbart vid service. Då man enkelt kan identifiera hur det såg ut tidigare samt vilka delar man behöver byta ut utan att behöva åka ut fysiskt.

360 fotografering bland molnen!

Detta verktyg är populärt inom hotell och resebolag. Då man enkelt kan visa upp och förklara vad som erbjuds samt visa runt innan kunderna anländer. 

Kanske funderar de på hur anpassat poolområdet är för barn eller handikappade? Med en 360 vy kan man enkelt promenera runt på egen hand och se om det passar innan man bokar. Håller verkligen hotellet vad de lovar. Med 360 fotografering i Örebro kan ni visa upp varför ni är det bästa alternativet för kunderna.

Vi dokumenterar våra resor med 360 fotografering.

Vi vill också dela med oss av det vi ser i världen med hjälp av 360 fotografering. Vilket gör att vi kommer att ta med denna på samtliga resor framöver för att kunna visa upp bakom kulisserna samt en annorlunda vy över platser. 

Se detta vackra exempel från Airpano som gjort detta i några år med samma utrustning som vi har:


Courtesy of www.AirPano.com

Vill ni veta mer om vad vi kan erbjuda er? Kika gärna runt på vår startsida för att läsa mer om fjärrstyrda kameror, drönarfotografering, reklafilmsinspelning eller webbdesign och mycket mer!

Har du frågor om 
foto
offert
video
hemsida
live-streaming
 ?