Vi fixar bröllopsfoto i Örebro!

Går ni i tankarna om att gifta er eller redan har bestämt er och undrar över bröllopsfoto i Örebro? 
Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer samt är öppna så ni kan jämföra olika fotografer för att hitta den som passar er bäst. Det är er speciella dag och ni ska föreviga den med någon som ni känner er trygg med. Har ni frågor om utförande, priser, kvalité eller vad som helst skicka oss ett meddelande eller ring.

Vi önskar er ett stort lycka till i framtiden! 

Bröllopsfoto i Örebro i Op Kyrkan
Bröllopsfoto utanför kyrkan
Bröllopsbuketten
Första blicken vid bröllopet

Hur lång tid tar det?

Det beror helt på vilken omfattning ni vill att vi ska dokumentera. Vissa vill bara ha med själva ceremonin i kyrkan. Andra vill även att vi ska medverka under förberedelser såsom när man gör sig iordning, när folket anländer, mingelbilder med mera. Andra vill ha allt från morgon till kväll inklusive efterfesten. 

 

Var kan ni fota?

Vi är såklart flexibla och kan fotografera varsomhelst i världen. Bara för att vi har kontoret i Örebro betyder det inte att vi inte kan fota er i Gävle eller Thailand. Beroende på plats behöver vi olika mycket tid på oss att boka upp fotoassistenter samt resa. 

Vad kostar det?

Världens svåraste fråga är vad bröllopsfoto kostar i Örebro. Det beror helt på vad ni vill att vi ska dokumentera. Vill ni endast ha foto, parbilder vid separat tillfälle, hela kvällen, midsommarafton? Det finns flera saker som påverkar priset. Vi har en grov uppskattning av detta under vår prislista. 

Vanliga frågor

Fråga: Detta låter som en bra idé och ni tar fina bilder. Vi vet inte om vi kan bli lika fina som tidigare par.
Svar: Alla människor är olika, vi kan ta en testfotografering för en billigare summa för att ni ska få känna på att stå framför kameran. Det ska kännas rätt vid samarbete och inte påtvingat att ha en fotograf med sig på bröllopet.

Fråga: Kan vi ta parbilder, familjebilder på alla gäster med studioutrustning?
Svar: Ja, det går helt klart att fixa till. Vi har portabla lösningar som passar de flesta tillfällena. Vill ni ha en liten studiodel vid bröllopet så löser vi det.

Fråga: Tänk om vädret blir dåligt, vad gör vi då?
Svar: Vi använder oss av studioblixtar som är portabla så att det alltid går att få fram en fantastisk bild oavsett plats och tidpunkt samt väderlek. Det svåraste som finns att fotografera bröllop i är just solsken. Skuggorna blir så skarpa av kontrasten i ljusstyrka och det är svårt att inte grimasera i starkt ljus.

Fråga: Vi kanske även vill filma delar av dagen eller hela? Kan ni ombesörja även detta?
Svar: Ja, det fixar vi! Vi tar helt enkelt med oss fler kollegor från branschen för att hålla en hög kvalité genom hela produktionen. Att filma och fota kräver att en person gör varje del. Att hoppa mellan film och foto som en person ger undermåligt resultat där ingen part blir nöjd. Vi vill leverera det bästa vi kan på just er dag!

Fråga: Vad kan man förvänta sig för leveranstid?
Svar: Vi fixar allt så snart som möjligt och oftast har ni allt material inom 10 dagar. Detta funkar i 95% av fallen såvida vi inte är utomlands på projekt i anslutning till ert bröllop.

Fråga: Får vi alla bilder, även de som ni inte redigerat?
Svar: Ja, såklart ni får ta allting! Ni har köpt vår tjänst att dokumentera hela eran dag. Det är klart att ni får spara alla bilder i råformat och göra vad ni vill med i framtiden. Vi tycker inte om att låsa kunderna för att mjölka pengar som många tyvärr gör i denna bransch. Kanske vill ni skriva ut bilder i framtiden, redigera på egen hand eller något annat.

Fråga: Vad använder ni för blixtar?
Svar: Profoto blixtar, för att vi gillar svenska prylar samt deras kvalité! Vi har även mindre Nikon Speedlights som kan gömma lite överallt. 

Frågor om 
foto
offert
utförande
 gällande ert bröllop?