Play Video

Drönarfotograf

Drönarfotograf hjälper er att filma eller fotografera i svåråtkomliga positioner.

Under det senaste året har vi bland annat spelat in reklamfilmer, mäklarvideos, dokumentärer, översiktsfotografering med mera som drönarfotograf.

Har ni funderingar på om vi verkligen kan hjälpa er med det ni söker? 
Läs vidare eller skicka ett meddelande så hjälper vi er med en lösning.

FPV-drönare är en speciell typ av drönare som är helt manuell. Med denna kan vi filma särskilda saker som oftast är actionfyllda eller snabba sekvenser. 

Liseberg har bland annat använt denna typ av drönare i några av sina reklamfilmer för berg och dalbanor. 

Man kan även flyga på helt andra metoder än vanligt och därmed skapa unika filmer.

En av de mest kända piloterna heter: JohnnyFPV på Youtube. 

Vi har flera olika typer av drönare!

Drönarfotograf robin i Mongoliet

En drönare är mer som en förlängd arm i våra ögon. Med hjälp av den kan vi utföra större rörelser på valfri höjd med kort förberedelsetid. Vi har flertalet olika typer av farkoster för olika ändamål. Den mest populära är helt klart Mavic 2 Pro som ger hög bildkvalité samt är snabb att få upp i luften. 

Vi gillar att simulera åkningar på massiva dollys eller som en stor jib. Bara för att det är en liten helikopter betyder det inte att du behöver flyga så konstiga rörelser.

Vi gillar harmoni tillsammans med musiken samt stilen som efterfrågas. I vissa sammanhang kanske fpv-drönaren är att föredra.

Har du sett andra fräcka videos som du vill efterlikna?

Till exempel har AirPano en lösning där de skickar upp 360 kameror på drönare. Vi har samma kameror och kan utföra samma jobb för de som vill!

Hör av er till oss så har vi säkert en lösning. Såklart kan vi även skicka upp vår RED kamera i luften om det skulle krävas. 

Vi hyr helt enkelt in den extra utrustningen som krävs för jobbet.

Skulle ni vilja ha en Phantom Flex och filma sjuka slowmotiondetaljer så löser vi även det.

Saljare

Vi har flugit både i stadsmiljö, inomhus samt på landet och har flera flygtimmar i bagaget. Inget är omöjligt det tar bara lite längre tid.

dronarfotosolceller

Fotografering med drönare kan vara användbart till flertalet ändamål. Vi har till exempel fotograferat inför montage av solceller på kommersiella byggnader i Örebro. Samt även dokumenterat fastigheter inför försäljning. 

Det har även fotograferats speciella överblicksbilder vid särskilda händelser samt event.

Drönarfotograf kan hjälpa er med dokumentation eller helt enkelt få vinklar som annars är svåra att åstadkomma utan mobilkran eller liknande.

Att skicka en drönarfotograf är oftast billigare samt snabbare än konventionella metoder som kranbil eller skylift.

dronarbrillorliten

FPV-drönare kräver oftast speciella glasögon för att hinna se var man flyger. Det är både kul att åka med samt underlättar enormt för piloten att kunna se från cockpit.

Vi är ständigt på jakt efter nya tekniker att kunna åstadskomma ännu bättre filmer som golvar tittaren. Inom kort har vi säkert andra drönare i vår portfolio som ni kan se mer av på våra sociala medier eller vår hemsida.

Ekonom

Idag känner jag vi oss bekväma som drönarfotograf i alla lägen. Vare sig det är avlägset i Gobi-öknen eller centralt i Örebro. Inomhus eller utomhus spelar ingen större roll.

drönarfotograf i gobi öknen

Som drönarfotograf får man ibland uppleva fantastiska vyer vilket man kanske inte tänker på när man endast befinner sig på marken.

Denna bild tog vi 2019 i Gobi öknen. Fantastiskt fint och uppskattat av kunden. Under samma resa dokumenterade vi flera olika kända och okända platser åt ett resebolag. Dessa har sedan använts i reklamsyfte för att lyfta deras verksamhet.

Var kan ni flyga som drönarfotograf?

Det som avgör om vi kan flyga och utföra det ni vill är tillstånd samt väderlek. 

Vi har filmat på flera olika platser runtom i landet så vi vet hur man ansöker om tillstånd samt får igenom detta. Tänk på att vi inte kan filma skyddsobjekt, militära installationer samt andra speciella byggnader. Detta kräver ofta specifika tillstånd. Om ni vill så ombesörjer vi även detta men måste ha en förklaring till varför dessa ska synas i bild.

Väderleken är svår att gissa i förväg varvid vi bestämmer ett datum och siktar på det. Dagen innan eller samma dag vet man om det kan gå att utföra flygningen eller ej. Blåst är ingen fara så länge det inte är storm. Regn och snö är däremot större bekymmer då motorerna är öppna så drönarna brukar slå ifrån i sina varningssystem.

Drönarfotograf i Örebro

Funderar ni över kostnaden för en drönarfotograf eller om ert projekt går att lösa? Skicka ett meddelande så återkommer vi inom kort.

Vill ni veta mer om Marulk Media trycker ni på fisken i toppen eller TILLBAKA TILL STARTSIDA.

Känner ni att ni vill veta mer om drönare, surfa in på dji.com

Har du frågor om 
foto
offert
video
hemsida
 ?