FPV drönare Örebro - Högkvalitativa akrobatiska videos med drönare!

Vi har inte legat på latsidan under vårkanten utan kikat på nya lösningar som vi kan erbjuda våra kunder. Därmed införskaffade vi oss en ny typ utav drönare som komplement. Denna kan nå hastigheter om cirka 200km/h och är därmed att behandla med respekt. FPV drönare innebär också ännu mer spektakulära videos. Detta placerar oss bland de mest unika företagen i Örebro som erbjuder filmtjänster. 

Så vad är detta för typ av drönare och vad gör det för skillnad för kunden?

Häng med in i artikeln och ta del av hur dessa kan hjälpa er få fram grymma videos som få kan mäta sig med.

En av de personerna som inspirerat oss att ta steget och lära oss FPV drönare för att ta detta till Örebro, är Johnny FPV.

Han har flugit världen över med åt flera stora företag som RED BULL, AUDI med flera.

Går att flyga inomhus

Det finns även mindre varianter av FPV drönare som kan köras inomhus. Även vår variant kan flygas inomhus dock med stor försiktighet. Då propellrarna är oskyddade kan de skada egendom samt människa. Vi har därför beställt med ytterligare en liten variant som kommer att visas i senare video.

Små drönare som flygs inomhus har propellerskydd och kan studsa runt utan att orsaka större skada. De väger ungefär som en normalstor mobiltelefon.

Sjukt snabba

Hemmabyggda drönare kan konfigureras med vilka motorer man vill samt batteristyrkor. På så sätt kan du få ett monster till en låg kostnad. Vår stora fpv drönare gör närmare 200km/h vilket är nästan tredubbelt mot vår mavic pro 2. 

De kan accelerera mycket snabbare än traditionella drönare i alla vinklar. Dessa flygs även helt manuellt så man måste lita på piloten.

Höghastighetsfilmning från ovan med fpv drönare örebro
drönare ovanför en båt i havet med flygplan
drönarvideo ovanför en hamn

Drönare i Örebro är vår sida om våra drönartjänster vi erbjuder.

Vill du också lära dig att flyga eller har hjälp med FPV drönare i Örebro? Vi kan även bygga ihop en drönare till dig så du får en startklar maskin i handen. Hör av er till oss om kostnader för detta så hjälper vi er vidare. 

Låter detta lite extremt för dig kan du läsa mer om vår vanliga drönare i denna artikel.

Close Menu