På jakt efter hemsida, webbshop eller SEO?

Vi ser alltid till att testa våra hemsidor både för dator, surfplattor och mobiler innan leverans. Har du önskemål om specifika designer eller idéer så går vi igenom dessa tillsammans. Du kanske har spanat in lite trender eller andra tricks som du skulle vilja ha på din hemsida. 

Vill du ha lite fräna effekter såsom parallax, sticky objects, particles eller annat skoj så kan vi göra sånt med. Animationer av vissa delar eller flytande objekt som rör sig på sidan går också att få till. 

Såklart hjälper vi er att synas och komma upp högt i sökresultaten på Google. Läs mer i vårt inlägg som SEO i Örebro.

En hemsida bör fungera lika bra på telefon som pc

En hemsida ska fungera klockrent idag oavsett vilken typ av enhet du surfar på eller operativsystem som körs. Att ha en hemsida som är buggig, halvfärdig eller renderar material olika för personer kan leda till att kunden väljer en annan.

Vi arbetar gärna i WordPress så att kunden själv förstår sig på upplägget samt kan ta över hemsidan på egen hand.

Sidan kan justeras via Mac samt PC

Marknadsföring på nätet

Det räcker inte att bara ha en responsiv sida den måste också ha lite elegans för att folk ska tycka om den. Man ska snabbt förstå hur sidan är uppbyggd, var menyn sitter. Vilka sidor som finns och gärna en liten story bakom företaget eller visa vilka som arbetar där. På så sätt får man enkelt lite ansikten på dem man vill kontakta vilket skapar en trygghet. För idag åker man inte och knackar dörr i jakt på företag. Majoriteten söker idag på Google för att få hjälp. Om du rankar högt kommer du naturligt att få mer kunder till din hemsida.

Smidig hemsida

Vi kan snabbt skapa en hemsida och du får tillgång till att själv kunna uppdatera länkar, bilder, texter med mera utan att behöva koppla in extern hjälp. Vi spelar in en video som guidar dig hur du loggar in och genomför alla justeringar på ett enkelt sätt. Skulle något behöva extra händer är du välkommen att kontakta oss så löser vi det. Du har fortfarande kvar domänen var du vill och pekar endast om den mot vår server. På så sätt är du trygg och kan byta leverantör när du vill. Behöver du snabbare hemsida med CDN så kan vi även ordna detta. SSL ingår alltid om du driftar hemsidan hos oss. 

SSL känns igen på hänglåset i webbläsaren. Det betyder att hemsidan är säker och rankar högre i sökmotorer som en liten bonus.

Exempel på webbdesign skapad av oss
Du kan sköta din hemsida via ipad

Hemsida igång på nolltid

Visste du att vi kan få igång en hemsida inom några dagar beroende på omfattning. Vi genomför backup varje dag och kan enkelt rulla tillbaka med ett klick till ett tidigare tillfälle om något gått snett. Efter att kunden godkänt texter och bilder är hemsidan oftast igång inom 48 timmar. SEO tillkommer om man vill. Kanske löser ni det själva men visst vore det trevligt att ranka högre än konkurrenterna hos sökmotorerna?

Har din nuvarande hemsida kraschat och du har panik så vevar vi upp en landningssida inom några timmar. Är vi på kontoret så kan vi enkelt starta en landningssida inom 1 timme. Sedan går vi igenom hur din nya sida skall se ut.

Du kan själv skicka skisser, exempel osv. Vi kan efterliknade det mesta på kort tid.

Snubbe kikar på datorn i hemmet

Har du