Har ni en förening och vill ha ny hemsida?

Att skapa en ny hemsida till er förening kan kännas krångligt, dyrt eller så ser det inte bra ut. Bara för att hemsidan kommer live måste den också vara intressant att surfa runt på. Vad är syftet med er nya hemsida och vad vill ni nå ut med? 

Vi kan hjälpa er ta fram en helt ny hemsida som ni sedan tar över. På så sätt får ni på ett kostnadseffektivt och snabbt sätt en egen hemsida. Ni kan själva redigera denna hur ni vill. Behöver ni hjälp allteftersom så finns vi alltid tillhands. Eftersom vi är en liten mediabyrå hjälper vi även till med foto och film till de som vill.

Har ni redan tänkt på att använda WIX, Squarespace eller andra hemsidebyggare kan vi hjälpa er att snabbt komma igång. Så tar ni sedan över så snart ni är bekväma. Vår hemsida är skapad i wordpress och mycket enkel att underhålla med dagliga backuper om något skulle gå snett.

Sportförening behöver också hemsida

Er förening kanske anordnar event eller vill dela med sig av information till anhöriga. Bilder från event eller tävlingar samt texter hör hemma på en hemsida. 

Er föreningen kanske söker fler personer som kan ansluta sig till er grupp. Enklast är att nå ut via en hemsida som ni sedan sprider. På så sätt kan människor läsa och se vilka ni är innan de bestämmer sig.

Simmare behöver hemsida till sin förening

Atleter eller föreningar inom flera olika sporter kan ha sin hemsida som en medlemsportal. Det finns färdiga lösningar såsom laget.se för specifika ändamål. 

En hemsida är också en kanal där sponsorerna kan få synas och känna sig delaktiga i er verksamhet. Detta gör att även sponsorerna kan känna ett intresse av att dela med sig av er hemsida. Det blir en Win-Win för alla.

cyklister som har en förening

Vill ni starta en ny förening och få tag i fler medlemmar på ett smidigt sätt? 

Via hemsidan kan ni dela med er av er vision, vilka ni är, vad ni gör och vad ni vill göra i framtiden. 

På så sätt kan ni sprida ert budskap till den breda massan och er förening får en hemsida som fyller flera funktioner. Det känns betydligt mer professionellt att ha en separat hemsida än en facebook-sida. Genom att äga en domän kan ni även ha egna mailadresser kopplade till verksamheten. 

Vad kostar en hemsida till vår förening? Hur lång tid tar det? Hjälp, vi har kommit halvvägs men vet inte hur vi ska komma vidare? Det finns alltid hjälp att tillgå oavsett var ni har fastnat. Har ni krav på särskilda systemlösningar tar vi in extern hjälp. Inget problem är för komplicerat att lösa tillsammans med kollegor.


Ingen fråga är för liten eller för stor. Det vi inte vet tar vi reda på och det vi kan delar vi med oss av.
Vill ni tillbaka till startsidan trycker ni på fisken i toppen eller HÄR.