Webbdesign Örebro - inte bara kod utan känsla!

Webbdesign Örebro – vad kan man göra egentligen?

Det gäller att vara kreativ då man kan göra mer än man tror. Tänk dock på att hålla tillbaka på för mycket effekter på samma sida. Annars blir den enkelt lite långsam för användare att ladda in. 

I övrigt kan man egentligen flytta och dra objekt hur man vill på hemsidan. Vill du ha skuggor, bilder som rör sig, text som försvinner vid scrollning?

Skall olika delar av hemsidan flyga in när den laddar in den delen av hemsidan?

Man kan i princip göra vad man vill med oss som du kan se på nätet idag på valfri hemsida.

kodrullarforbi

Som du ser kan du placera texter valfritt över bilder, videos eller färgade bakgrunder. Man kan använda sig av gradvisa övergångar, dessa kan även animeras så färgerna byts ut med valda intervall.

Det finns massvis med typsnitt idag att välja mellan. Kanske vill du att din hemsida skall se ut som den är skriven för hand? Vill du förmedla en speciell tidsepok genom din hemsida? Då kan typsnittet spela roll i er webbdesign så den sticker ut i Örebro.

Vi tycker att man ska hålla det simpelt och rent för att inte kladda ner delar av sidan. På så sätt är den enkel att navigera samt läsa även på små enheter som telefoner. Det gäller att ha tillräckligt stora knappar, tydliga tryckpunkter och utrymme mellan sektioner för att man ska få plats med fingrarna.

Webbdesign fixar vi åt er!

Hur hittar jag inspiration till min nya hemsida?

Sök på “webdesign trends”, “webdesign 2019” eller “webdesign wordpress” så hittar ni enkelt några sidor med tips. Då ser man vad som är trendigt just nu. Eller vad som är på gång.

Att animera delar av hemsidan gör att den känns mer levande än bara statisk och tråkig.

Vill du att din hemsidan ska bli omtyckt även av dem som kanske inte köper dina produkter gäller det att ha en grym webbdesign.

Animationer av objekt, texter, knappar osv kan man göra nästan hur som helst. Om du vill ha flera lager som rör sig för att skapa djup bland bilder kan vi ordna även detta.

När du sedan har kommit igång med en tydlig profil tycker vi att ni ska spilla över den i övriga medier. Detta skall även innefatta broschyrer, visitkort med mera för att man ska känna sig hemma när man ser er.

Sociala medier åt företag en ploj eller bra
webbdesign örebro kan göras i gridlayout

Vill ni ha en hemsida som är uppbyggd likt en grid layout som används i smartphones så gör vi det! Ingenting är omöjligt, eller nästan iallafall.
När ni ska förnya er hemsida så se det som en möjlighet att testa gränserna. Utforska nya möjligheter som kan lyfta er i framtiden.

Bara för att man uppdaterar lite bilder och texter betyder det inte att man ska stanna där. 

Ge er på typsnitt, effekter, layout. Det är inte farligt och det mesta kan man ångra eller byta tillbaka om något skulle bli alldeles för galet.

Ni kan fortfarande ha er gamla hemsida aktiv och genomföra flytten när ni känner er redo för att lansera den nya designen. På så sätt kan flera komma med input om design, innehåll med mera. Man kan arbeta parallellt under en tid och sedan bara peka om hemsidan till den nya servern. Så riskerar man inte att få ett massivt haveri när Gunilla kom på att hemsidan inte funkar i Firefox. 

Såklart testar vi alla hemsidor som vi gör på flera enheter. En responsiv design är A och O numera. Vi ser att på vår egen hemsida är vanliga datorer cirka 30% av trafikflödet medan läsplattor eller telefoner är majoriteten.

Har ni funderingar på lösningar, priser eller bara vill veta mer så tveka inte att höra av er! Hellre en dum fråga än att vara dum för evigt då man inte frågade.

Vill ni vet mer om WordPress?

Har du frågor om 
foto
offert
video
hemsida
 ?