Hur har resan sett ut? Följ vår historia medan den skapas!

Marulk Media Logga
Måndag, 25 Juni, 2018
Marulk Media startas
Efter en större mängd förfrågningar tog vi steget och startade ett företag. Snabbt fick vi in en mängd arbeten inom fotografering samt videofilmning vid olika event, reklam och utbildning. Vår historia startas.
Måndag, 25 Juni, 2018
Visste du att vi även har nöjet att vara fotograf vid bröllop
Sommaren 2018
Första bröllopsfotograferingen
Under flera års tid har vi fotograferat modeller, headshots samt vid olika event. Nu fick vi även förfrågan att vara fotografer vid ett bröllop. Tillsammans med en av våra samarbetspartners kunde vi på ett lugnt sätt dokumentera alla händelser denna dag. Här fotade vi dels ceremonin samt grupp- och parbilder efter vigseln. Något vi ser fram emot att göra igen.
Sommaren 2018
Event filmning i Örebro
Thursday, August 28, 2018
Eventfilmning
En av våra kära samarbetspartners hörde av sig och ville ha en till filmare under en mässa vilket vi snabbt tackade ja till. Vi genomförde dels timelapse, fast samt rörlig videodokumentation av hela dagen.
Thursday, August 28, 2018
Filmning hos Porsche Center Örebro
Sommaren 2018
Porsche firar
Porsche firade jubileum på Porsche Center Örebro vilket vi blev inhyrda för att dokumentera tillsammans med en samarbetspartner för att hinna täcka hela eventet på kort tid. Detta är stort för oss att få arbeta med så välkänt företag. Detta anses som en av våra roligare event i vår historia.
Sommaren 2018
Fotograf skjuter porträtt i lobbyn till Wurth i Örebro
2018
Modellfotografering
Tillsammans med en stor mängd modeller har vi fotat några av våra absoluta favoritbilder i olika miljöer under 2018. Vi har lärt oss mycket om vad som passar tillsammans med olika ljussättningar, omgivningar samt klädsel. Något vi har haft stor nytta av även i andra sammanhang. Oavsett väder och klockslag kan vi leverera samma kvalité på bilderna. Bilden ovan är till exempel tagen i trappen hos ett lokalt företag i Örebro.
2018
Du kan sköta din hemsida via ipad
December 2018
Vidareutbildning inom webbdesign
Genom åren har vi oftast utvecklat hemsidor genom att knacka kod i html, css, javascript med mera. Vi har driftsatt fler linuxservrar än vi vill minnas och har felsökt allt ifrån SSL certifieringar till Magento webbshoppar. Sedan har vi testat de flesta lösningar inom hemsidedesign och ständigt utbildat oss i vad som är på tapeten för att lära oss nya finesser. Nu har vi lärt oss en hel del och känner oss bekväma att driftsätta företags hemsidor samt uppdatera dessa för att hänga med i tiden. Vad som var snyggt 1998 är inte lika hett idag. (För dig som söker retrokänsla kan vi såklart fixa detta också)
December 2018
Som fotograf bör man ha portabel studio
2018
Skidevent
Vi har fått äran att hänga med Anton Axellie på en mängd olika event, träningar samt tävlingar under året. Här har vi fått se även Red Bull stjärnor samt härliga stunder på flera platser runtom i landet.
2018
Fotograf avbildar portärtt av Caroline framför Frimis Salonger i Örebro
2018
Headshot fotograferingar
Under året har vi fotograferat en hel del headshots lokalt i Örebro. Förhoppningsvis kommer detta leda till att vi kan genomföra ett fotoprojekt vi har drömt om en längre tid. Att få visa Örebro för världen. Håll utkik så ser du oss snart i medier när vi väl fått igång detta projekt. Nu skapar vi historia inom headshot i vår lilla hemstad Örebro.
2018
Vintern 2018
Fler utbildningsvideos
Några av våra internationella kunder söker oftast utbildningsvideos eller videomanualer vilket vi har utfört ett flertal under årets lopp.
Vintern 2018
Vintern 2018
3D-animeringar
Under vintern passade vi även på att utbilda oss inom Autodesk Maya samt After Effects för att lära oss mer om 3D-effekter och animeringar. Kanske vill du på ett tydligt sätt visa hur din produkt fungerar, hur en övning ska ske eller något annat som är enklare att framkalla i den digitala världen?
Vintern 2018
FPV drönare flyger i Örebro
April 2019
Fpv drönare
Vi tar steget att utveckla oss inom drönarflygning till den svåraste nivån. Inköp av en FPV drönare som möjliggör betydligt snabbare hastigheter vid filmning. Denna flygs helt manuellt och kan loopa, rolla, flippa. Ett litet monster kapabelt till 200 km/h.
April 2019
Reklamfilmsinspelningar
Dec 2019
Reklamfilmsinspelningar
Vi filmar reklamfilmer för fullt åt internationella kunder. Med målet att filma mer åt lokala företag under 2020.
Dec 2019
Nutid
Redo för nya äventyr
Nu står vi redo för att ta oss an nya mer komplicerade projekt tack vare våra erfarenheter under det senaste året. Vill du ha avancerad fjärrstyrd kamerautrustning? En ny häftig hemsida? Söker du fina foton på personal eller produkter? Drönarfilmning eller videofilmning för reklam, utbildning eller andra syften? Hör av dig så tar vi fram en lösning tillsammans.
Nutid

Vi är ett litet företag med stora ambitioner. Vår tanke är inte att bli störst eller bäst. Vi vill ha mest kul av alla tillsammans med kunderna.

Har du fler frågor är du välkommen att kika in under KONTAKTA OSS. Förhoppningsvis kommer mer av våra verk att synas i lokala dagstidningar som NA inom kort.