Hyra drönare i Örebro?

Är ni intresserade av att hyra drönare i Örebro? 

Då kanske vi kan hjälpa er vidare i frågan. Det beror på vad ni ska göra, var ni skall hållas, hur länge osv.

Tänk på att de flesta försäkringar inte täcker drönare i luften. Det måste oftast till en specialförsäkring för att täcka detta ändamål. Varvid en krasch med vår lilla Mavic 2 Pro kostar cirka 16 000 kronor. Om du även skadar någon annans egendom, bil, byggnad eller liknande så måste du också betala detta ur egen ficka. 

Det finns också flera regler att förhålla sig till som drönarpilot i Örebro. Vi har dels flygplatsens kontrollzon samt helikopterplattans kontrollzon som når stora delar av staden. Det finns även regler för folkmassor, event, skyddsobjekt med mera. Att ni sedan inte får dela materialet utan spridningstillstånd från lantmäteriet gör inte det hela enklare precis.

Kanske är det billigare och enklare för er del att hyra in vår drönare samt pilot under den tiden ni vill filma. Även om ni får lägga några hundra så är ni säkra på att allt sköts på ett säkert och effektivt sätt.

Det är dumsnålt att skicka upp en drönare utan att ha erfarenhet av att använda en.

Är ni dock bekanta med drönare samt bekväma med att stå för kalaset om en krasch sker så ser vi inga hinder till att hyra ut vår drönare. Notera att kreditupplysning samt ID-kontroll sker innan uthyrning. Vi hyr helst ut till företag men också privatpersoner som kan berätta mer om sin idé och vad de ska göra.

drönarvideo örebro
dronarvideoovanaker

Har ni fler frågor om drönare i Örebro, prislista eller vilka vi är kan ni klicka runt på hemsidan i lugn och ro eller skicka ett meddelande nedan. 

Vill ni veta mer om drönare från DJI kan ni klicka på deras hemsida. 

Har du frågor om 
foto
offert
video
hemsida
 ?
Close Menu