Livesändning i Örebro!

Har ni något stort som ni vill presentera via en livesändning i Örebro? Då kan vi hjälpa er att få igenom era idéer!

Att presentera något live ger en upplevelse precis som att få vara på plats. Har ni kanske surfat in på Apples event där de presenterar iPhones? Vilket är bland de mest populära livesändningarna i världen. 

Det behöver absolut inte vara stora event för att genomföra en livesändning. Kanske har ni precis byggt om er butik och vill visa kunderna hur det ser ut genom en kortare livesändning på 30 minuter. Eller så har ni fått hem den grymmaste husbilen i länet och vill att fler ska få se denna avtäckning. Med hjälp av en video som delas live så kommer ni nå fler kunder!

Livesändning i Örebro

När ett företag postar videos på sociala medier, hemsidor eller youtube kanaler kan det lätt försvinna i flödet om man inte har grymt material eller hängivna följare. 

Genom att någon gång ibland köra en livesändning så bryter man mönstret för att sticka ut ur mängden. 

Det gäller att få till en bra tidpunkt där de flesta är tillgängliga ur tänkt målgrupp vid sändningstid. 

Att köra ett event kl 10.00 en Måndag är kanske inte ultimat då de flesta är på jobb eller sitter i skolan. Genom lite planering och undersökning av målgruppen kan vi anpassa vald kanal, tid och material för att ni ska lyckas!

Vi fixar er livesändning i Örebro oavsett hur stort eller litet det må vara.

Ett bröllop är ett klassiskt event där man vill bjuda in nära och kära. Hur gör man då några bor utomlands? Ska man avvakta tills det går att resa igen? Eller så kan man göra en kompromiss där man livesänder för dem som inte kan närvara. Det går att väva ihop med en livesänding i 360 grader vilket ger publiken möjlighet att interagera med videon på egen hand.

Kamera bakom kulisserna vid sandning

Visste ni att Marulk Media kan hjälpa er med så mycket mer än bara livesändningar i Örebro?

Kika gärna på vår instagram för lite bakom kulisserna material från de projekten där vi får visa vad vi gör.

Vi kan bland annat ta fram responsiva hemsidor, skapa härliga reklamfilmer, ta livliga foton eller göra häftiga virtuella turer med 360 fotograferingar.

Läs mer om vilka vi är på Om oss.

Har du frågor om 
foto
offert
video
hemsida
 ?
Close Menu