Fotograf avbildar Denise vid Örebro slott

Mediabyrå i Örebro som hjälper er att nå nya höjder!

Vi är en mediabyrå i Örebro som tar fram spännande material och planer för att ni ska nå nya mål och kunder. 

Ibland kanske inte tankeverksamheten räcker till för att knäcka den sista idén som tar er från medelmåttig verksamhet till blomstrande verksamhet. 
Hur kan ni locka till er fler kunder för en så liten kostnad som möjligt? 

Bara för att ni har avsatt 50 000kr för marknadsföring betyder det inte att ni ska köpa annonser på text-tv eller eniro.
Det finns garanterat bättre lösningar för er som också ger mer effekt! 

Vi vill att alla inblandade parter skall tjäna på affären vilket leder till ett långvarigt förhållande. Det kommer också att ge er fler affärer som ni kanske inte kunnat nå på annat sätt. Vi kan hjälpa till att ta fram det mesta när det gäller reklamkampanjer, marknadsföring eller branding. 

Vill ni testa lite roliga reklamprylar så som tryckta produkter med en liten twist kan vi hjälpa er att hitta spännande saker via vårt kontaktnät runtom i världen.

Pssst… Visste du att vi talar Kinesiska, Engelska och Svenska på Marulk Media?

När vi ska sätta oss ner och ta fram en kampanj, en vision eller mål måste vi veta var vi står och var vi ska. Att navigera bland alla möjliga alternativ som ni står inför är betydligt enklare när vi vet hur ni ligger till.

Vilka är era nuvarande kunder, vilken geografisk marknad siktar vi på, var vill vi växa, vilka resurser har vi att tillgå. Detta är några av frågorna vi måste besvara tillsammans för att se var vi ska styra båten.

Analyser av er verksamhet och kunder
Kalkylerna visar framåt

Vi räknar fram olika alternativ. Vilka kanaler kan vi ta? Vilket typ av budskap vill ni sprida? Vilken tidsplan har vi att utgå från tillsammans?

Tillsammans utför vi kalkyler så ni ser vad som är möjligt för vilken summa pengar. 

Kan en variation av kanaler vara på sin plats för att nå nya kunder exempelvis?

Borde vi inte bara trycka upp feta reklamskyltar som utomlands och se glada ut när kunderna trillar in genom dörren? 

Nej, det finns regler för det mesta i Sverige och att mosa ut skyltar överallt är inte helt okej. Det kommer inte heller att bidra till en enorm spridning då det är geografiskt begränsat. 

Er drömkund kanske bor i en annan stad och aldrig åker förbi er adress. Hur ska ni då fånga upp denna person?

Mediabyrå i Örebro utan reklamskyltar

Vill ni ha kostnadsfritt besök?

Kontakta oss

Känns det som att ni bara trampar vatten och alla era kontakter med en mediabyrå i Örebro leder till hutlösa offerter. Då har ni kommit rätt. Vi vet hur det är att sitta med en liten kassa och stora visioner. Hur ska vi sprida vårt namn i folkmun för en låg kostnad?

Vi kan ganska bekvämt säga att vi är bland de mest kreativa personerna ni mött. Vi skulle nog kunna sälja vatten en regnig dag i Örebro om så vore fallet.

Har ni fler funderingar eller vill träffas för ett möte så kontakta oss gärna via formuläret nedan eller Kontakta Oss. Ni kan även söka på vårt namn på Google för att finna mer information om oss för att se var vi medverkat under senaste tiden.

Har du frågor om 
foto
offert
video
hemsida
 ?
Close Menu