Denna prislista gäller 1 Januari 2020 – 31 December 2020.

Exempel på priser

Intervju - 1 timme

Att filma en intervju med några personer som tar maximalt en timme på plats kräver lite mer tid före och efter. Innan intervjun äger rum skall vi fastställa plats, restid, åtkomst, behov av utrustning med mera.

Vi ser snabbt att en timmes intervju tar en heldag att få ihop då det är lite saker att fixa med före och efter. Slutsumman för detta exempel hamnar således på: 4 960 SEK exklusive moms. Detta förutsätter att allt är bra planerat på förhand. Att alla involverade vet om vad som ska göras. Så vi inte kommer till den tänkta inspelningsplatsen för att bli stoppade av ommålning av lokalen. I vissa fall kan ljudupptagningar utföras separat. På så sätt kan ni låna med en av våra mikrofoner för att läsa ert manus i lugn och ro. På så sätt kan det kännas lättare att berätta sin tänkta story. Detta är ett exempel som enkelt kan byggas vidare på, då man redan är på plats så kostar det inte mycket mer att utföra två separata intervjuer under samma tid.

Event filmning i Örebro

Vi ligger inom branschstandard för prissättning och vi använder oss av bland det senaste i teknikväg. Vi övar ständigt på att hålla igång vår kreativa sida vilket borgar för en kul upplevelse för dig som kund. 

Vill ni veta mer om vår huvudkamera? Kika på in RED.com

Inget är någonsin hugget i sten som på den gamla goda tiden. Såklart kan vi förhandla fram en lösning och ett pris som passar oss båda. Kontakta oss via formuläret nedan eller via vår kontaktsida.