Söker ni reklamfilm i Örebro? Då har ni kommit rätt!

Vi älskar att skapa kreativ reklamfilm i Örebro oavsett om det sker på en lastbilsverkstad, i ett fika rum eller på en racingbana så är vi redo att skapa reklamfilm i Örebro åt er. För att kunna tillgodose era behov har vi flertalet kameror för att passa din situation. Vill du göra enklare 3D-animationer kan vi även hjälpa till med detta då vi arbetar i program som Autodesk Maya, Adobe After Effects och Davinci Resolve. 

Idag är kunden mer informerad om hur en video ska se ut. De flesta ser på videos via nätet dagligen. Man ser ganska snabbt vad som är bra producerat eller som är kul. Tratten och finkel är lika kul idag som när de gjordes och det är inte pga den tekniska kvalitén utan storyn. Larry Enticer och Ernie Brown Lee Jr. är några av Robin’s personliga favoriter som inspirerar oss än idag att vara kreativa. I’m just gonna send it!

En film om en penna kan vara minst lika intressant som en story om bergsklättrare. Om den framförs på rätt sätt vill säga. Filmas denna i taskig belysning med en tråkig story eller rentav utan story så blir det problem att fånga intresset.

Vi har även investerat en del i ljud och hur man kan fånga detta på ett bra sätt i flera olika miljöer. Läs mer om ljudupptagning vid inspelning av reklamfilmer i vår blogg.
Det finns alltifrån lavalier mikrofroner till flerkanaliga ljudinspelare där vi kan koppla in shotgun mikrofoner. Det är en liten djungel med ljud också. Detta märks ganska snabbt i videos om ljudet är off eller inte är i bra nivå jämfört med filmen.

Ljus är en aspekt som också spelar stor roll i alla typer av filmer egentligen. Det är ju precis om en fotograf fångar ljuset så förmedlar en video ljuset blandat med rörelser. 
Vi har ett par olika videoljus från Profoto till Aputure 120DII. Vi kommer även att recensera och visa detta i ett senare inlägg. 

Event filmning i Örebro
Filmning hos Porsche Center Örebro

Reklamfilm när den är som bäst!

Den bästatypen av reklamfilm är den som du inte trodde var en reklam ens. Du fastnade för storyn, kamerarörelserna eller karaktärerna och tänkte inte längre på vad du tittade på. Bra exempel på detta är Volvo Trucks fina filmer. De har på så sätt nått ut till en mycket bredare massa än bara köpare av lastbilar. Därför gillar vi att skoja till det lite utöver det vanliga. Givetvis inom era riktlinjer och företagets policy.

Vad kostar reklamfilmer och liknande hos er?

Det är en bra fråga och högst relevant! Läs mer om hur vi besvarar denna fråga i vårt inlägg i bloggen. VAD KOSTAR EN REKLAMFILM?

Några av våra tidigare filmer skapade tillsammans med kollegor

Har du lite funderingar på vad som är möjligt inom en viss tid och till ett visst pris hör av dig till oss. En offert och kundbesök är alltid kostnadsfritt. Tillsammans skapar vi en spännande reklamfilm!