Drönarvideo Örebro - En av våra starka sidor!

drönarvideo örebro

Vi hjälper er med drönarvideo i Örebro!

Kanske är du en arkitekt som vill dokumentera ett område eller en byggarbetsplats för att visa hur projektet framlöper? Vi kan på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt ge er fågelperspektiv.

Eller har ni en trevlig förening som vill visa det bästa ni har för hemsida samt dokumentation.

Är ni ett företag som vill spela in en instruktionsvideo eller reklamfilm med vinklar som är svåråtkomliga med traditionella metoder? Kanske ska ni visa hur folk ska förhålla sig till arbetsplatsen eller i vissa processer på ett stort område. Med drönarvideo kan man enkelt se från ovan och måla in illustrationer över denna.

Fråga oss om hur vi kan hjälpa just er med drönarvideo i Örebro! Alla har unika behov, krav samt önskemål. Det finns något för alla oavsett budget.

Vi har drönare som kan filma i 4K med 10-bitars färgdjup vilket borgar för utmärkt kvalité. Den primära drönaren kan filma upp till ca 70 km/h och klarar även av en del blåst. Denna drönare är mycket portabel och kan hanteras även i trånga utrymmen som exempelvis inomhusmiljöer.

Skall det filmas centralt i Örebro samarbetar vi med flygplatschefen på USÖ vilket gör att ni kan känna er trygga med att använda oss.
Vi följer alltid gällande lagstiftning samt regelverk och filmar där vi har uppsikt över drönaren.

Vår andra drönare är helt manuell och kan filma upp till ca 200km/h. Denna drönare hanterar vi helst utanför stadsmiljön då den är tyngre och låter en hel del. Denna är framförallt till för actionfyllda sekvenser eller mer akrobatiskt flygning. Man kan dyka i full fart mot marken för att efterlikna fritt fall, loopa runt objekt med mera.

Kika gärna på våra sociala medier för uppdaterade bilder och filmer från drönare i Örebro samt övriga världen.

Har ni speciella krav eller vill ha en RED kamera i luften för att filma? Kräver ni 8K upplösning för video från ovan? Vi kan såklart hyra in specialutrustning för att hantera de flesta fallen som kan tänkas uppstå. 

Vill ni filma en kortare sekvens och undrar om vi kan hjälpa er? Skriv ett meddelande eller ring så diskuterar vi fram en lösning åt er också. Vi filmar såklart även åt privatpersoner som företag eller myndigheter. Tänk på att om filmning ska utföras inom kontrollzoner bör vi ansöka om tillstånden minst en vecka i förväg.

Vi kan även utföra drönarfotografering i Örebro.