live streama i örebro som aldrig förr

Live stream i Örebro!

Vill ni också göra en live stream i Örebro? Vi kan hjälpa er och har komplett utrustning för att få er sändning att bli en succé. Vill ni spegla datorer, spela in med flera kameror, ljussätta och få proffsigt ljud? Hör av er till oss.

Livestreama ditt event i Örebro

Portabel livestreaming i Örebro

Då vi har en portabel studioutrustning är det enda som krävs tillgång till el för att genomföra en live stream i Örebro. Kanske vill ni live-streama ett bröllop, en release, en butiksöppning, ett event, en utbildningstillfälle, instruktionsvideo eller ett möte!

Oavsett vad ni väljer att vilja genomföra er live-streaming så löser vi det tillsammans. Ni har idén och vi löser resten! Kanske vill ni filma en intervju av hög kvalité eller ett sportevent? Allt går att lösa. Vi kan till och med spegla ert material från datorer, skärmar, hemsidor, presentationer eller liknande. 

Ska en person stå framför en green screen där sedan bakgrunderna byts ut och klipps mellan rörliga videos, powerpoint presentationer eller bildspel så går det att lösa. Vi kan växla sömlöst mellan sju (7!!!) olika källor som strömmar upp till vald plats. Vi har olika bakgrunder att ta med för olika ändamål.

livestream av bröllop är mer populärt

Var kan jag livestreama från Örebro?

Var kan man då skicka sin live stream från Örebro? 
Det enkla svaret är att du kan skicka till precis vem du vill eller lägga öppet på nätet. Vissa kunder vill synas öppet medan vissa saker är mer för en mindre skara personer.

Vi har kunder som har genomfört detta under sekretessbelagda former med krypterade anslutningar där utvalda personer som fått ta del av live-streamingen. 

Medans andra vill gå live direkt på sociala medier, youtube, hemsida eller liknande. Detta kan man sedan väva ihop med andra saker på sin hemsida för att bygga intresse eller nytändning av en gammal hemsida.

live stream i örebro samt närheten
Handhållen livestream i örebro
Live streama ditt 
Bröllop
Event
Möte
 idag!

Har du fler frågor om reklamflm, live stream i Örebro eller andra funderingar? Använd formuläret nedan eller kika på våra andra sidor som exempelvis vad kostar en reklamfilm?

Vill du veta mer om vad vi utför för arbeten finns vi också på facebook.com/marulkmedia