SEO Örebro - Vi hjälper er vidare!

Behöver du hjälp med sökmotorsoptimering även kallat SEO i Örebro? 
Detta kan låta avancerat och tidskrävande varvid du kan behöva hyra in experthjälp hjälp för att veta hur du ska gå tillväga. 

Vi erbjuder kostnadsfri konsultation samt en rapport där du får se de mest kritiska åtgärderna ni bör se över för att nå till toppen. 

Därefter bestämmer ni om ni vill genomföra detta på egen hand eller fråga om hjälp.
Mer om SEO hittar du hos bland annat: SEMRush och Ahrefs.

Hungriga kopare letar efter dig och hittar dig via SEO i Örebro

Personer söker efter dig och ditt företag men hittar inte rätt eller väljer en konkurrent?

Tänk dig själv att du vill köpa en bandsåg. Kanske är det första gången du ska köpa en bandsåg och vill hitta en lokalt i Örebro. Hur går du tillväga? De flesta brukar göra en sökning på Google eller annan sökmotor för att snabbt få fram några leverantörer / butiker. Här gäller det att komma högt upp i listan för att ens komma på tanke att kunden kikar på din sida. 

Det spelar ingen roll om din verksamhet är 10 gånger bättre gällande kundsupport, pris, kvalité med mera om du inte syns förrän på sidan två bland sökmotorer. Väldigt få personer klickar in på de 10 första sökresultaten. Man klickar på de tre som känns bäst eller verkar vara seriösa. Även om du syns högt så måste även ditt namn och meta description klinga bra i konsumentens ögon. Detta är den lilla texten som syns tillsammans med din domän i sökresultatet.

Glad kille kollar sin dator

Varför är SEO i Örebro viktigt?

Att synas högt på sökmotorer leder säkerligen till fler klick samt att fler intresserade spekulanter hör av sig till er. Om ni inte syns på första sidan så kommer er konkurrent kanske att få de affärerna som ni kunde fått. Det är gratis att få organisk trafik genom sökmotorer så varför inte utnyttja detta istället för att spendera tusentals kronor på marknadsföring eller annonser. Kika på vår startsida så ser du att den tydligt avgränsar och behandlar olika kategorier.

Att du sedan fångar in fler potentiella kunder leder förhoppningsvis till ett positivt resultat i form av sälj eller kontakter inför framtiden. Tänk om din drömkund precis bestämt sig för att göra ett större inköp och klickar på just din hemsida. Tack vare detta klick fick ni precis igenom er största affär någonsin. Utan bra SEO hade ni inte ens vetat om affären.

SEO i Örebro kommer att lyfta din verksamhet

Ge mig exempel på hur det kan hjälpa mig?

Bosse vill köpa en ny gräsklippare och bor i Kumla. Han vet att det finns en lokal firma som säljer detta men vill först göra en sökning på nätet för att se om det finns något han kanske inte har tänkt på. När han söker på “Köp gräsklippare Kumla” så kommer inte hans favoritbutik upp ens. Men han får syn på två andra aktörer som har fina hemsidor samt prisvärda alternativ. Bosse ringer den första leverantören och får ett bra bemötande varvid han bestämmer sig för att köpa av dem direkt. 

Denna affär får inte ens hans favoritbutik ta del av då de inte synts i toppen. Detta händer dagligen i alla branscher. Om ert företag rankar högre än er värsta fiende så kanske ni lyckas sno kunder av dem utan att de vet om det. Detta är inte magi eller elektronisk krigsföring utan endast ett sett att bli sedd i fler kanaler. Om du annonserar i NA varje dag på sidan 8 så ser inte någon potentiell kund detta om de inte läser tidningen. Däremot har de flesta tillgång till internet för att slå en snabb sökning.

Kan du göra detta på egen hand?

Som med allt annat i världen kan du nog fixa en del på egen hand. Detta häger såklart lite på din tekniska kunskap samt tid. En simpel hemsida kodad i ren html / css är såklart mycket smidigare att redigera än en webbshop med 5 000 artiklar. Grundpelarna kan du säkerligen få till om du lägger ner tiden. Vi rekommenderar att du kollar igenom ett gäng Youtube klipp från olika kanaler för att se vad trenden är för tillfället. Detta visar även hur de flesta arbetar men även vilka verktyg du kan ta hjälp av. Notera att det tar tid att få se dina investeringar bära frukt.  

En annan dator med infografisk data igen

Hur duktiga är ni på detta?

Tack vare att vi valt att starta i en tuff bransch i Sverige fotograf-tätaste stad måste vi synas mer än våra konkurrenter för att vara med och slåss om projekten. Vi insåg tidigt att ett mål var att ranka högre än alla konkurrenter lokalt i Örebro. Det tuffa är att man inte kan ramla in ny på en väletablerad marknad och förvänta sig förstaplatsen direkt. 

De andra har byggt upp sin domain authority över en lång tid. Om en konkurrent har funnits i över 10 år så har de garanterat nämnts en del i media eller på andra hemsidor. Detta leder till att deras hemsida får mer poäng hos Google då de känns mer seriösa. SEO är som tur är inte bara en sak utan du måste optimera flera saker på din hemsida för att få bra betyg hos Google. Det är därför vi är registrerade på de största verktygen som finns för att utvecklas snabbt och ta oss om motståndet. Kan vi klara av att slå våra konkurrenter så kan vi hjälpa er på samma sätt.

Glatt foretag kollar SEO

Räcker det att göra en gång i livet?

Nja, det funkar inte riktigt så enkelt. Såklart kommer er hemsida att ranka högt i Google i flera år framöver utan större handpåslag. Men det finns fortfarande hungriga konkurrenter därute som blir sura när de ser att ni växt och tagit större delen av marknaden. De kommer också att vilja förbättra sin SEO. Det räcker såklart gott att göra en större insats en gång och sedan följa upp detta inom ett år med rapporter. Då ser man hur utvecklingen gått och var man är på väg. 

Nästa gång är grunden redan lagd och arbetet blir betydligt enklare. Ni kanske bara behöver lägga till mer data samt lite uppdateringar för att komma tillbaka till toppen. De flesta tänker inte ens på SEO varvid era konkurrenter säkert inte letar upp er i första taget.

Vad kostar Marulk Media när de ska hjälpa oss?

Detta är högst individuellt från fall till fall. Det beror på vad för CMS (Content Management System) ni använder, vad ni vill uppnå, vilka sökord ni vill ranka högre på, vilka era konkurrenter är, hur mycket ni har gjort sedan tidigare med mera. Enklast är att vi går igenom detta tillsammans och gör upp en plan. SEO är inte något man kodar om lite snabbt för att sedan hamna som nr 1 på Google inom 24 timmar. Det tar lite mer tid och tålamod än så. Men det är värt besväret, vi lovar dig! Vi hjälper er med SEO i Örebro oavsett storlek på företag.

Har du frågor om 
foto
offert
video
hemsida
 ?
Close Menu